Thijs Liebregts

thijs liebregts advocaat nijmegen

Sinds 2010 ben ik intensief bezig met vastgoedkwesties. Ik werkte tijdens mijn studie bij een gerenommeerd vastgoedadviesbureau in Den Bosch en studeerde in 2010 af met een scriptie waarin ik kritisch de verhouding tussen civielrechtelijke verjaring en bestuursrechtelijke handhaving onderzocht. Daarna heb ik mijn expertise 4,5 jaar ingezet en doorontwikkeld als advocaat bij Dirkzwager Advocaten in Nijmegen en Arnhem. Na een korte samenwerking met Sleutels Advocaten in Nijmegen heb ik in 2016 met Wiert Leistra ons kantoor LiebregtsLeistra Advocaten opgericht. Vaak heb ik buiten de rechter om oplossingen gevonden, maar ik procedeer ook regelmatig bij rechtbanken en gerechtshoven.

Werkzaamheden

Ik werk voor alle partijen die geconfronteerd worden met juridische vastgoedkwesties. Dat kunnen overheden, bedrijven en particulieren zijn. Ik treed op als advocaat en daarmee tevens als adviseur, onderhandelaar of mediator. Vaak heb ik buiten de rechter om oplossingen gevonden, maar ik procedeer ook regelmatig bij rechtbanken en gerechtshoven. Graag wordt ik aan de voorzijde betrokken bij een geschil zodat er geen dingen zijn gezegd of gebeurd die uw standpunt kunnen verzwakken.

Wat kan ik voor u doen?

Het voorkomen en oplossen van geschillen is mijn doel als advocaat, uiteraard met nadruk op het belang van mijn cliënt. Het delen van kennis is mijn voornaamste doel met de artikelen op deze site. Met deze kennis kunt u zelf aan de slag (op eigen risico), of u kunt professionele bijstand inroepen. Voor een juridische procedure heeft u in beginsel een advocaat nodig. Voor bemiddeling of onderhandeling kunt u echter ook een jurist raadplegen die geen advocaat is en daarmee mogelijk kosten besparen. Ook met de keuze voor de juiste adviseur kan ik u helpen. Welke route u ook kiest, hopelijk heb ik bijgedragen aan de oplossing van uw probleem. Mijn werkgebied is heel Nederland. U kunt mij altijd bellen voor een vrijblijvend advies. Voor een uitgebreid advies of het voeren van een juridische procedure spreek ik wel graag minstens één maal ter plekke af om kennis te maken én alle feiten en omstandigheden volstrekt helder te hebben.